Video


Περισσότερες

To Φόρουμ της σύγχρονης Ελληνικής Γεωργίας είναι γεγονός

Ένα άρθρο του : spagric | 14 Φεβρουαρίου 2013 | 0 Σχόλια
Μετά από βδομάδες ετοιμασιών επιτέλους είναι έτοιμο, η Agro-help.com έθεσε σε λειτουργία το πρώτο απόλυτα εξειδικευμένο φόρουμ για την σύγχρονη ελληνική γεωργία, στο οποίο θα αναλύονται και θα συζητιόνται όλα τα θέματα που αφορούν τους αναγνώστες μας.

Τα θέματα θα διαχωρίζονται σε κατηγορίες, έτσι ώστε ο κάθε αναγνώστης να οδηγείται εύκολα στον τομέα που τον ενδιαφέρει. Ο καθένας σας θα μπορεί πλέον να θίξει ένα θέμα, να ρωτήσει για ένα πρόβλημα και να εκφέρει την γνώμη στις συζητήσεις που θα γίνονται. Η λειτουργία του φόρουμ θα είναι απλή, έτσι ο καθένα φτιάχνοντας έναν λογαριασμό θα μπορεί να ενταχθεί στην οικογένεια τις agro-help.com

Η agro-help.com έχει είδη προνοήσει έτσι ώστε το επιστημονικό προσωπικό να παρακολουθεί τις συζητήσεις και να επεμβαίνει με τις γνώσεις και την εμπειρία του όπου χρειάζεται. Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν.

Η άμεση επαφή με το επιστημονικό προσωπικό τις agro-help.com είναι γεγονός. Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε το νέο δωρεάν σύγχρονο μέσο επικοινωνίας, που σκοπεύει στη ενημέρωση όλων των ανθρώπων αυτής της χώρας που θέλουν να ασχοληθούν με τη γεωργία.

Διεύθυνση φόρουμ: https://forum.agro-help.com
Κατηγορίες : ,

Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: