Video


Περισσότερες

Σεμινάριο GIS (ArcView-ArcInfo &Spatial,3D Analyst) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ένα άρθρο του : Greko | 28 Μαΐου 2013 | 0 Σχόλια

Το Εργαστήριο Γεωργικής Υδραυλικής του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Φυσικού Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Marathon Data Systems διοργανώνουν Σεμινάριο GIS (ArcView-ArcInfo &Spatial,3D Analyst) που θα διεξαχθεί στο ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αίθουσα Η/Υ Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος. 

Σκοπός του Προγράμματος είναι η απόκτηση βασικών δεξιοτήτων των καταρτιζομένων στη χρήση λογισμικού Γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων. Στόχος του Προγράμματος είναι η δυνατότητα παραγωγής θεματικών χαρτών σχετικών με το αντικείμενο σπουδών των καταρτιζόμενων

Το Σεμινάριο θα διαρκέσει τρεις ημέρες από πέντε ώρες ανά ημέρα. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2013. Στις 31 Μαΐου 2013 θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες 16:00 -21:00 και το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου τις πρωινές ώρες 09:00 - 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση μέχρι την Πέμπτη 30/5/2013 στις 2:00μμ στη Γραμματεία του ΚΕΚ (Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334), ή μέσω e-mail: kek@uth.gr.

Το κόστος παρακολούθησης του Προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των εκατό είκοσι ευρώ (120€) και περιλαμβάνει βιβλία θεωρίας και ασκήσεων καθώς και ενημερωτικό υλικό. Επίσης, θα προσφέρεται δωρεάν καφές και ελαφρύ γεύμα. 

 Οι θέσεις είναι περιορισμένες (20) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο "Σεμινάριο GIS"
Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο υποβολής αιτήσεων από "εδώ".


Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: