Video


Περισσότερες

Κύπρος: Εκδήλωση με θέμα: "Μεταλλαγμένα- συμβατικά – βιολογικά προϊόντα"

Ένα άρθρο του : Greko | 18 Νοεμβρίου 2010 | 0 Σχόλια
Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία, δημόσια συζήτηση με θέμα: "Μεταλλαγμένα – συμβατικά - βιολογικά προϊόντα". 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που εγείρονται αναφορικά με τους πιθανούς κινδύνους ή τα οφέλη που προκύπτουν από την κατανάλωση των μεταλλαγμένων, των βιολογικών και των συμβατικών προϊόντων, θέμα που απασχολεί έντονα τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο και που βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα. 

Στη δημόσια συζήτηση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών δρ Ελεονώρα Γαβριηλίδη. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση στην οποία θα λάβουν μέρος ο Γεωπόνος, Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕ.ΠΑ.Κ κ. Δημήτρης Τσάλτας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών Κύπρου κ. Λάκης Πίγγουρας, ο Γεωπόνος και Διευθυντής της Εταιρείας Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων κ. Νικόλας Κανάρης και ο Ανθοκόμος, Μέλος του Συμβουλίου Νέων Γεωργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Χαράλαμπος Σβανάς.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Κατηγορίες :

Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: