Video


Περισσότερες

Σεμινάριο με τίτλο "Εκπαίδευση στα Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή κατά AGRO 2.1, 2.2 και πρωτόκολλο GLOBALGAP"

Ένα άρθρο του : Greko | 5 Ιανουαρίου 2014 | 0 Σχόλια
Ο  Γεωπονικός Σύλλογος Μακεδονίας - Θράκης έχει προγραμματίσει, την πραγματοποίηση σεμιναρίου, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την TUV  AUSTRIA HELLAS,  με θέμα: "Εκπαίδευση στα  Συστήματα  Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή κατά AGRO 2.1, 2.2 και πρωτόκολλο  GLOBALGAP". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Ιανουαρίου 2014 και το κόστος ανέρχεται στα 270 ευρώ. 

Σειρά προτεραιότητας έχουν όσοι είναι μέλη ή συνδρομητές τουσυλλόγου, οι οποίοι στη συνέχεια κατατάσσονται με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησής τους. Ωστόσο η συμμετοχή τους κατοχυρώνεται με την άμεση κατάθεση των χρημάτων, (ώστε να υπάρχει χρόνος για τις απαιτούμενες ενέργειες πραγματοποίησης του σεμιναρίου). Η κατάθεση γίνεται σε λογαριασμό του ΓΣΜ-Θ, στα υποκαταστήματα της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και όλα της ΠΡΩΗΝ Αγροτικής τράπεζας (ΑΤΕ),  με αριθμό 6402040030339.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
-Να δώσετε το όνομά σας ως καταθέτης
-Να κρατήσετε για κάθε ενδεχόμενο την πρωτότυπη απόδειξη
-Να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής, με φαξ (γράφοντας και χειρόγραφα το όνομά σας) στο 2310-272036, είτε με email: geoponia@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπάλληλο του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας Θράκης, Βενιζέλου 64 / 5ος όροφος. Καθώς και στο τηλέφωνο & φαξ 2310-272.036 (Εκτάκτως στο κινητό 6944770568) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση geoponia@otenet.gr

-Το κάθε τμήμα δεν ξεπερνά τον αριθμό των 25 ατόμων.
-Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Επισημαίνεται ότι μετά από πρόταση του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας-Θράκης, η οποία  έγινε δεκτή από την  TUV AUSTRIA, πέραν της αρχικής συμφωνίας (κόστους σεμιναρίου), που αφορά ΜΟΝΟ τα μέλη και τους συνδρομητές του συλλόγου, θα έχουν έκπτωση επί του αρχικού ποσού των σεμιναρίων στις παρακάτω περιπτώσεις:

1)    Όταν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει δύο (2) σεμινάρια η έκπτωση θα είναι το 15% επί του αρχικού ποσού και των δύο.

2)    Όταν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τρία (3) σεμινάρια η έκπτωση θα είναι το 25% επί του αρχικού ποσού και των τριών.

Και στις δύο περιπτώσεις το ποσό της  έκπτωσης θα αφαιρείται κατά την κατάθεση του ποσού για το δεύτερο ή  τρίτο σεμινάριο αντίστοιχα.

Ακολουθούν τα συνημμένα έγγραφα για: 





Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: