Video


Περισσότερες

Σεμινάριο (Workshop) με θέμα την "Λαχανοκομία στον Αστικό Χώρο"

Ένα άρθρο του : Greko | 18 Δεκεμβρίου 2013 | 0 Σχόλια
Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π) διοργανώνει Σεμινάριο-Εργαστήριο (Workshop) με θέμα την "Λαχανοκομία στον Αστικό Χώρο" και Επιστημονικούς Υπεύθυνους την κα. Ματίνα Κανάκη και τον κ. Νίκο Θυμάκη. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων άλλα και η πρακτική εξάσκηση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 17 Φεβρουαρίου του 2014 και θα αποτελείται συνολικά από 40 διδακτικές ώρες που θα ολοκληρωθούν εντός τεσσάρων εβδομάδων. Για την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου, ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων έχει οριστεί στα 25 άτομα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120 ευρώ ανά άτομο, ενώ για τα μέλη της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π., άνεργους και φοιτητές το κόστος θα είναι τα 90 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό, θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη την σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , στο e-mail της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π. info@peegep.gr μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα έως και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου Τέταρτη 15 Ιανουαρίου του 2014.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες, το αναλυτικό πρόγραμμα, τους εισηγητές και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.peegep.gr/el/Meetings_Seminars/laxanokomia

Ανανεωμένη ανακοίνωση με τις αλλαγές μπορείτε να βρείτε εδώ.


Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: