Video


Περισσότερες

Αναβάλλεται για τον Απρίλιο η εκδρομή για τα αρωματικά φυτά του ΓΕΩΤΕΕ

Ένα άρθρο του : Greko | 14 Νοεμβρίου 2012 | 0 Σχόλια
Αναβάλλεται για τον Απρίλιο η εκδρομή για τα αρωματικά φυτά του ΓΕΩΤΕΕ από τον Δεκέμβριο που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο λόγος ήταν επειδή η περίοδος δεν ενδείκνυται κλιματολογικά για την ανάπτυξη των αρωματικών καλλιεργειών στα αγροκτήματα.

Συγκεκριμένα η εκπαιδευτική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21/4/2013 και θα περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μεταβούν με λεωφορεία στο εργαστήριο αξιοποίησης ελληνικών αρωματικών φυτών και στα αγροκτήματα του «ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Θέρμη Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και στα αγροκτήματα και σε βιοτεχνίες στην περιοχή της Αριδαίας Ν.Πέλλας.

Στην ξενάγηση τους οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δουν από κοντά τον τρόπο καλλιέργειας των αρωματικών φυτών, την αξιοποίηση και την μεταποίησή τους, τον τρόπο διάθεσή τους καθώς και πολλά άλλα σχετικά θέματα. Στην εκπαιδευτική εκδρομή θα μπορούν να συμμετάσχουν όχι μόνο οι Γεωτεχνικοί αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί (μπορείτε να πάρετε μαζί και την ή τον συνοδό σας). 

Το ακριβές πρόγραμμα της ξενάγησης, το κόστος της εκδρομής και το χρονικό διάστημα στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της.


Κατηγορίες : ,

Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: