Video


Περισσότερες

Βοηθήστε την Agro-Help.com για να συνεχίσει να βοηθάει

Ένα άρθρο του : spagric | 8 Ιουνίου 2012 | 0 Σχόλια
Η agro-help.com ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, δυνάμωσε, εξελίχθηκε και τώρα είναι μια από τις σημαντικότερες αγροτικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και η μόνη με άμεση ανταπόκριση σε απορίες και ερωτήματα αναγνωστών. Πριν λίγες ημέρες ξεπεράσαμε το 1.000.000 αναγνώστες και συνεχίζουμε. 

Όλο αυτό όμως απαιτεί χρόνο, διάβασμα, συνεχή ενημέρωση και συγγραφή. Η ιστοσελίδα μας ήταν είναι και θα παραμείνει δωρεάν για όλο τον κόσμο. Η ενημέρωση θα είναι αδιάκοπη. Αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όσους θέλουν να μας βοηθήσουν να το κάνουν με μία απλή κατάθεση μέσω paypal ακόμα και 50 λεπτά του ευρώ είναι μια σημαντική βοήθεια για να καλύψουμε τα έξοδα της σελίδας. 

Στην στήλη της ιστοσελίδας που βρίσκεται στην κορυφή θα βρείτε την επιλογή με την ονομασία ΔΩΡΕΕΣ, κάνοντας κλικ και με μια απλή διαδικασία μπορείτε να βάλετε και εσείς ένα λιθαράκι για την στήριξη της ιστοσελίδας.  Είμαστε Έλληνες επιστήμονες και έχουμε την διάθεση να βρισκόμαστε δίπλα σας και να στηρίζουμε τις προσπάθειες σας επάνω στην αγροτική παραγωγή. 

Φιλικά, οι συγγραφείς τις agro-help.com
Κατηγορίες : ,

Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: