Video


Περισσότερες

Έκθεση GREENEXPO και σχετική ΗΜΕΡΙΔΑ "Άρδευση, Θρέψη, Φυτοπροστασία & Νέες Καλλιέργειες"

Ένα άρθρο του : Greko | 1 Ιουλίου 2010 | 0 Σχόλια

Η έκθεση Greenexpo θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) στις 7 - 10 Οκτωβρίου.

Η www.greenexpo.gr πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την ανάπτυξη των ελληνικών καλλιεργειών εντός και εκτός Ελλάδος και παρουσιάζει τις σύγχρονες τεχνολογίες, τους σπόρους καλλιεργειών, τoν μηχανολογικό εξοπλισμό, τα αγροτικά εφόδια, τα γεωργικά εργαλεία και τα λιπάσματα. Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης οι τρόποι καλλιέργειας των γεωργικών προϊόντων που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και τεχνογνωσία για τις σύγχρονες γεωργικές καλλιέργειες.


Η καινοτομία της έκθεσης www.greenexpo.gr, βασίζεται στις ζωντανές επιδείξεις μηχανημάτων καλλιέργειας κηπευτικών, φυτών, οι οποίες πραγματοποιούνται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Οι ζωντανές επιδείξεις και παρουσιάσεις έλκουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες εκθέσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική.


Σκοπός της έκθεσης είναι η συγκέντρωση των εμπόρων και των επαγγελματιών της χώρας μας και της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου, σε συνεργασία με τα επιμελητήρια των χωρών αυτών.


Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με την συνεργασία σχετικών φορέων: ΕΘΙΑΓΕ, ΕΣΥΦ (Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας), Ένωση Ελλήνων Παραγωγών & Εμπόρων Σπόρων, Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, ΓΕΩΤΕΕ, κ.α., αλλά και με την συνεργασία εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση, που θα προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους νέους και παλαιούς αγρότες







Διαφημιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: